Najčešće postavljana pitanja

Pitanja o nakitu?

Ne, nakit od hirurškog čelika ne rđa.

Nakit u prirodnoj boji čelika srebrnoj, ostaje trajno isti, ne menja se, ne gubi boju, ne crni, ne rđa.

Nakit u boji (zlatna, crna, plava, roze), je izrađen sa velikom preciznošću i pažnjom, ali i uprokos tome, boja kod ovih modela bi trebalo vremenom da gubi na intenzitetu.
Nakit od hirurškog čelika nema zvanični žig kao što je to slučaj kod zlata i srebra.

Postoje pojedini prodavci na našem tržištu koji na nakit za koji kažu da je od hirurškog čelika graviraju žigove zlata i srebra, odmah se vidi nelogičnost, šta će žigovi zlata i srebra na nakitu koji to nije, to nije ni etički, a nije u skladu ni sa zakonom.

I to je razlog zbog koga se često javlja ovo pitanje i nedoumica kod vas.

Ne postoji specijalan način održavanja, jer se materijal sam po sebi prilično izdržljiv i ne treba mu posebno održavanje. Sapun ili sodabikarbona i voda će biti dovoljni da svremena na vreme samo operete svoj nakit.

DA! Sve što poručite stiže identično kao sa slike!

Žao nam je što ovo pitanje uopšte postoji. Nastalo je iz razloga što kada poručite nešto preko interneta nekada se desi da vam ne stigne sve isto kao sa slike. To nije slučaj kod nas. Sve što poručite stiže isto kao sa slike.

Dostava

Cena dostave je 380 dinara. Za sve porudžbine preko 7000 dinara poštarina je besplatna.

Svaki poručen paket (danas), se šalje prvi sledeći radni dan (ako je poručeno vikendom onda se šalje u ponedeljak). Rok isporuke od trenutka slanja je 1-2 radna dana.

Primer za poružbine radnim danima: Poručili ste u utorak, šalje se u sredu, dostava na adresu će biti 90% u četvrtak ili najkasnije u petak.

Primer za poružbine poručene u (petak, subotu i nedelju): poružbina se šalje u ponedeljak i stiže na vašu adresu 90% u utorak, nakasnije u sredu.

Dostavu vrši kurirska služba Beks na adresu koju nam date pri poručivanju.

Zvanično radno vreme kurira, kurirske službe Beks kojoj šaljemo, je od 8 do 16 časova radnim danima i 95% paketa će biti dostavljeno u tom pariodu. U retkim slučajevima se dešava da dostava bude posle 16 časova.

Plaćanje vršite kod kurira koji vam dostavlja robu, u trenutku kada preuzimate paket.

Nisi pronašao odgovor? Idi na kontakt stranu